Aksiad

AKYURT SANAYİCİ VE İŞ İNSANLARI DERNEĞİ

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM BAŞARI ÖDÜLLERİ

<p>Akyurt Kaymakamlığı, Akyurt Belediyesi ve derneğimiz AKSİAD işbirliğiyle Akyurt Gelişim ve Başarı Protokolü çerçevesinde 2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem Başarı Ödülleri Necip Fazıl Konferans Salonu'nda sahiplerini buldu.</p><p>Ödül Töreni öncesinde yapılan açılış konuşmalarını derneğimiz adına Başkan Vekilimiz Ayşegül Türksever Yaylacı, Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık ve Akyurt Kaymakamı Mehmet Tunç yaptı.&nbsp;</p><p>Daha sonra Akyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Haluk Saydan "Akyurt Akademik Gelişim ve Başarı Projesi", Sporda Yetenek, Akyurt'lu Gençlerle Gelecek" projeleri hakkında bilgi verdi.</p><p>Akyurt'ta bulunan okullarında dereceye giren çocuklarımız ve başarılı sporcu gençlerimize ödülleri Akyurt Kaymakamı Mehmet Tunç, Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık, AKSİAD Başkan Vekili Ayşegül Türksever Yaylacı, AKSİAD Başkanı Murat Karakaş ve Ankara İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak tarafından verildi.&nbsp;</p><p>Ödül töreni Akyurt Belediyesi ile derneğimize verilen teşekkür plaketi sonrası hatıra fotoğrafı çekimi sonrası sona erdi.&nbsp;<br></p><p>Ödül törenine sponsor olarak çocuklarımızın eğitimlerine katkıda bulunan <b>Viola Ofis Mobilyaları, Netmak Makina, Elf Prefabrik Beton, Gold Banyom, VNN Ofis Mobilyaları, ArtOf Mobilya, Tamkoçlar Çelik Mühendislik, ABC Boru Profil ve Merve Ahşap</b>'a teşekkür ediyoruz.<br></p>

Akyurt Kaymakamlığı, Akyurt Belediyesi ve derneğimiz AKSİAD işbirliğiyle Akyurt Gelişim ve Başarı Protokolü çerçevesinde 2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem Başarı Ödülleri Necip Fazıl Konferans Salonu'nda sahiplerini buldu.

Ödül Töreni öncesinde yapılan açılış konuşmalarını derneğimiz adına Başkan Vekilimiz Ayşegül Türksever Yaylacı, Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık ve Akyurt Kaymakamı Mehmet Tunç yaptı. 

Daha sonra Akyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Haluk Saydan "Akyurt Akademik Gelişim ve Başarı Projesi", Sporda Yetenek, Akyurt'lu Gençlerle Gelecek" projeleri hakkında bilgi verdi.

Akyurt'ta bulunan okullarında dereceye giren çocuklarımız ve başarılı sporcu gençlerimize ödülleri Akyurt Kaymakamı Mehmet Tunç, Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık, AKSİAD Başkan Vekili Ayşegül Türksever Yaylacı, AKSİAD Başkanı Murat Karakaş ve Ankara İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak tarafından verildi. 

Ödül töreni Akyurt Belediyesi ile derneğimize verilen teşekkür plaketi sonrası hatıra fotoğrafı çekimi sonrası sona erdi. 

Ödül törenine sponsor olarak çocuklarımızın eğitimlerine katkıda bulunan Viola Ofis Mobilyaları, Netmak Makina, Elf Prefabrik Beton, Gold Banyom, VNN Ofis Mobilyaları, ArtOf Mobilya, Tamkoçlar Çelik Mühendislik, ABC Boru Profil ve Merve Ahşap'a teşekkür ediyoruz.

HABERDAR OL

Kampanyalardan ve duyurulardan haberdar olmak için lütfen kayıt olun.

KVKK Aydınlatma Metni hakkında detaylı bilgi için

Copyright © 2024 | AKSİAD | Tüm hakları saklıdır. | Design By Cogen® Yazılım, Ankara Web Tasarım